Max Verstappen

Wedden op Formule 1 is de afgelopen jaren steeds populairder geworden en de komst van Max Verstappen heeft hier zonder twijfel aan bijgedragen. Kijk je graag Formule 1? Dan kun je natuurlijk ook wedden op Max Verstappen!

Over Max Verstappen

Max Emilian Verstappen werd geboren op 30 september 1997 en is de zoon van de wereldberoemde Formule 1 coureur Jos Verstappen. Racen zit in zijn bloed en niemand was dan ook verbaasd toen hij in de voetsporen van zijn vader wilde treden. Op 15 maart 2015, toen hij 17 jaar oud was, maakte Max zijn Formule 1 debuut tijdens de GP van Australië; dit maakte hem tot de jongste debutant ooit binnen de Formule 1. In 2016 werd Verstappen uitgeroepen tot Nederlands sportman van het jaar. Hij slaagde erin om de eerste Nederlandse winnaar in de Formule 1 te worden en mag gerust de meest succesvolle Nederlandse Formule 1 coureur ooit genoemd worden. Hij rijdt voor het Red Bull Racing team en verheugt zich op het moment dat hij het op kan nemen tegen zesvoudig F1 wereldkampioen Lewis Hamilton.

Wedden op Max Verstappen

Wil je wedden op Max Verstappen, dan kun je via onze website bij betrouwbare online bookmakers terecht. Hou er rekening mee dat je eerst een account moet aanmaken voordat je een weddenschap kunt plaatsen. Zodra je een eerste storting hebt gedaan, kun je bekijken welke weddenschappen je allemaal kunt afsluiten. Bij de meeste online bookmakers heb je naast de Pole Position weddenschappen en zogeheten Head-to-Head weddenschappen (waarbij je gokt op één van twee coureurs), ook vaak ‘Special Bets’, oftewel speciale weddenschappen. Heb je je inzet geplaatst, dan is het alleen nog even afwachten tot de race begint!